2015-10-08 09:41:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kedve lenne valamit a falhoz vágni

Napi horoszkóp október 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Szűz jegyében áll, ez az Állatöv betegségekkel kapcsolatos területe. Most egészségügyi panaszokat jelez a horoszkópja, és emiatt felborulhat a nyugalma. Ne féljen, hamar meggyógyul! Végre egyenesbe jött anyagilag, és e fölötti örömében talán merész beruházásokba fog, átalakíthatja a lakását, kocsit vehet, de arra vigyázzon, adósságokat ne vegyen a nyakába. Próbáljon meg minél többet aludni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz ma együtt áll a Holddal. Úgy hozza az élet, hogy új feladatok kap, a régiek pedig még ma lezárulnak. Ez kedvére való, szereti a kihívásokat. Egyébként is jó hangulatban van, a legszívesebben megállítaná az időt, s nem siettetné, mint máskor.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll, kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ma egy olyan találkozásban lesz része, amely döntő befolyással lesz az elkövetkezendő hónapokra. Az volna a legszerencsésebb, ha illően felkészülne a látogató fogadására, ünnepi asztallal várná. Az uralkodó bolygója nagyon jó helyzetben áll, úgyhogy kedvező változásokra számíthat a szerelmi életében.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold estig még az Oroszlán jegyében áll, emiatt már közel sem olyan jókedvű, mint volt. Ne adja át magát a rossz hangulatnak! Vessen véget a románcnak, ha ez okozza a búskomorságot, vagy legalább egy időre vonuljon vissza. Ha ezt a feladatot megoldotta, valamivel könnyedebbnek érzi magát és ismét a családra fókuszálhat, hiszen őket mostanában kissé elhanyagolta.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Megnő annak az értéke, amit elveszítünk. Ön pedig elmegy a végső határig, amikor már hajszálon múlik, hogy jóvátehetetlen hibát kövessen el. Könnyedén játszik mások érzelmeivel, és ezt sokszor észre sem veszi. Mint ahogy azt sem, hogy önkéntelenül olyanokat büntet, akik vétlenek. Néha ön is azokon veri el a port, akik ki akarják húzni a bajból.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Testileg-lelkileg felkészül egy kimerítő, fárasztó napra. Ennek azonban az ellenkezője történik, alig van valami mozgás, még a telefonok is elnémulnak. Ha már így alakult, tegye színesebbé a napot az esti programmal. Legyen az mozi vagy egy hangulatos vendéglő, mindegy, csak az a fontos, hogy vidáman teljen az idő!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Már kora reggel elszabadul a pokol a munkahelyén, de csak akkor tetőzik igazán, amikor a főnöke számon kéri önt egy mulasztás miatt. Éppen elég ez a kellemetlen szituáció ahhoz, hogy tönkretegye az egész napját. Ne feledje, a kedvese nem tehet erről, így rosszul teszi, ha rajta vezeti le az idegességét. Ezzel nemcsak veszekedést szíthat - az sem kizárt, hogy szerelme ezt már nem tudná elviselni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó kellemetlen fényszögben áll a Nappal. Előkészítés nélkül hiába indul harcba. A sikert csak úgy érheti el, ha alaposan kidolgozott stratégiával lép a „küzdőtérre”. Nem szabad veszítenie, mert még egyszer nem nyílik lehetősége az eredményes visszacsapásra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma a szokottnál is több időt kellene szentelnie a családjára. Az utóbbi időben felgyülemlett otthoni problémáit többnyire a szőnyeg alá söpörte, és ez előbb-utóbb megbosszulja magát. Okosabb, ha leül, és megpróbálja megbeszélni a vitás kérdéseket. Ne nyúljon nyugtatókhoz, ezek rossz tanácsadók, és önnek különösen nem tennének jót.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a Merkúr segíti a Szaturnuszt. Használja ki ezt a napot! Igaz, hogy egy melléfogás velejárójaként, de új ismeretségre tesz szert. Vigyázzon erre a kapcsolatra, az illető a jövőben a segítségére lesz!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön nem szeret siránkozni, kiabálni, törni-zúzni, ma mégis kedve volna valamit a falhoz vágni... A kibékülés csak úgy lehetséges, ha ön is hajlandó belátni a hibáit. Törekedjen az őszinteségre!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz szemben áll a Marssal. Ez sajnos nem sok jót ígér. Elképzelhető, hogy a kedvese megbántotta. Nem tehet jobbat, mint hogy megbocsátja a sértést!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: